Quick Response Code(QR Code) [Maker]


s - saya tak tahu macam mana nak buat qr kod yang selalu pihak media lain gunakan
j - qr code adalah stu imej yang membolehkan kita menyalin informasi yang diperlukan dengan mudah tanpa perlukan pen dan kertas untuk menyalin nota ringkas. QR Code boleh dibaca menggunakan aplikasi mobile  seperti QR Droid. Hari ni fadz nak tunjuk cara nak buat qr kod dengan menggunakan "HJSQRC Maker".

Read More

Force Like Facebook PopUp Remover

Hai...anda rasa bosan apabila blogger menggunakan taktik kotor sebegini untuk mendapatkan like?saya rasa anda sedang membuka website yang betul...kali saya nak ajar macam mana nak buang bende maklah yang di letak oleh blogger macam ni..mempekenalkan pembuang pemaksa Like atau like forcer.hahaha...

Read More

Facebook Comment Battle [Maker]

fad*** Mar 28, 2013 1 Comments ,,
Hai semua..korang ape kabar..hahaha lamenyer tak update blog ni...huhuh...sebenarnye tengah menghias blog je sebelum ni..huhuhu cantek tak?...haa..buat sendiri tau...okey..stret tu de poin... hari ni nak ajar tunjuk camane nak buat cerite pasal fake facebook comment.... macam karakter yang peliks.. tengok la ni..
Read More

Fadz Kembali!!

hai semue... apa kabar? sehat? huhuh....rindu korang semua.... mesti dah tak jenguk2 blog ni kan?...
hehehe korang msti trtanye2 mne fadz menghilangkn diri kan?...kenape fadz dah tak update blog.?
huhu soalan yang senang tapi susah nk meluahkannye...
Read More

How To Get Latitude And Longitude Coordinate?

Fikri Mfp Aug 3, 2012 1 Comments

In this post I will show you how to get the latitude and longitude coordinate from the google maps:
Read More
Older Posts Home HantuJavascript klikbutton Like Us Follow Us Subscribe Follow News

tak mampu donate click pon boleh