Cara Mudah BlogWalking Menggunakan Java

fad*** Jul 29, 2011 ,
hari ni fadz nak lari dari konsep javascript sebab nak share rahsia fadz... anda mungking naik menyampah sekiranya anda hantar mesej di shoutbox tetapi takde siapa datang cth: anda jerti kat 20 blog"jer" tapi anda masih mahukan mereka datang ke blog anda... ehem 20blog jer ker??? fadz boleh jerit 1000 blog dalam masa 2jam.."macam big secret~ je..."hehe...dan dalam masa 2jam itu saya hanya terbaring dikatil sambil menyanyikan lagu maher zain..selepas menyanyi saya sebut "boleh tahan gak suara aku ni.."(hanya ingin menunjukkan betapa senang nyer kejer)...amacam tertanya2 tak?? kih-kih...jangan banyak cakap lagi jom pergi ke point


ok la, rahsianya ialah............
fadz guna benda ni lah... best gila!!!
slalu kite mampu jerit 20-100 blog je satu hari... itu pon tak sampai 50 blog dah keletihan aka kebosanan
tapi dengan benda hebat ni kite akan boleh menjerit hampir1000 blog tanpa menggunakan tenaga yang banyak...
siap dengan kacang ngan yin di sebelah anda..
fadz guna benda ni sempat fadz buat tarian poco2...betapa seronoknya fadz tengok benda ni berhasil..
software ni dicipta oleh programmer professional(fadz rasa dia professional)
dimana nak dapatkannya?
bagaimana nak dapatkannya?
bagaimana cara menggunakannya?

ok fadz dah boring untuk berselindung di bawah pokok yang orang namakan "rahsia"
first jadi blogger tercari-cari,
cari bagaimana nak naikkan traffik,
blogwalking disana sini tidak mencukupi,
akhirnya jumpa auto blogwalking
hihi pantun main blasah jer..harap dapat point...
senang jer nak dapatkannye hanya pergi ke
senang jer nak dapatkannya hanya perlu
BAYARAN
Cukup murah seolah2 anda beli topup handphone
35 Hari = RM 10 (local bank)
dan
50 Hari = USD 5 (paypal.com)
fuh...murah...kalo kita beli mcDonal 10ringgit dah habis dalam masa 1 hari
tapi ini boleh tahan sampai 35 hari

Cara guna lagilah senang kerana banyak kemudahan yang kita dapat adalah 2x ganda dari bayaran kita beri
tapi sebelum itu:
1.kena ada java latest version
2.sebelum bayar anda harus daftar dahulu
3.selepas daftar buat bayaran hantar email nama samaran yang anda daftar beserta dengan bukti pembayaran ke syahrul@abcdead.com
4.tunggu dalam masa 24 jam untuk pengaktifan kerana admin hanya seorang dan bayak lagi pembayaran dia ingin selesaikan

cara menggunakan software ini:
1.buka software
2.masukan nama mesej dan website anda
3.pergi ke tab url dan masukan senarai url yang ada diberi(buat masa sekarang ada 20161 url dalam koleksi) atau anda boleh gunakan koleksi url anda yang telah anda simpan
4.tekan jerit
5.tunggu...makan la kacang ker tido ker..
siap!!

dan anda cuma tunggu respond
banyak kelebihan yang anda dapat
antaranya
jimat masa dan tenaga
dapat follower ramai kalau anda pandai
dapat tinggal jejak dan confirm ade orang masuk
ScreenShot:




okey itu je..
ops sebelum itu.
fadz guna benda ni tapi kalau ada respon kunjungan blogwalking, fadz akan pergi ke blog orang yang membalas jeritan fadz tuh..
jadi folow kalau nak fadz follow balik
hantar mesej kalau nak fadz hantar balik
like kalau nak fadz like balik
Newer Post Older Post Home HantuJavascript klikbutton Like Us Follow Us Subscribe Follow News

tak mampu donate click pon boleh