Puasa Reminder Board Dengan Gambar + Jadual + Islamic Calendar [Maker]

fad*** Aug 7, 2011 7 Comments ,,

Hai...seperti perjanjian...fadz dah buat satu gadget....tempoh untuk menyiapkannya adalah
168-(waktu tido)+(waktu membuat form)=96jam kerana ada 6 jenis gadget iaitu
Picture Sign, Maghrib&Imsak Alarm, Puasa Runtime-bar, Words Switching, Maghrib&Imsak Time Table, Dan Digital Clock with Islamic Calendar..gadget ini hanya 11kb berbanding anda abil flash seberat 1mb...Ini hanya untuk pelawat terutama Follower, facebook fan dan network blog follower...fadz amat terharu... terima kasih sangat2
...Ini untuk anda...
*Yang Siap Sedia adalah Recommended...
this widget is not available anymore on this year...click link bellow to go new widget like this..

Customize
Pemberitahuan
px
Other
px


Widget Suhoor & Iftar Reminder 2.0 [Maker]
Jika Anda Suka...like, komen dan klik iklan...
Sekiranya Tidak Berhasil atau ada cadangan...sila komen

7 comments:

  1. wah best la hantu.... wa nak tempah 1 wedget kat u boleh ker?....

    ReplyDelete
  2. boleh ajer... tapi mintak kerja sama anda untuk promote blog ni kalo sudi...nak widget aper...

    ReplyDelete
  3. wah...bagus2..tp gadget ni berat x nak loading blog?

    ReplyDelete
  4. ok... ade la widgetnyer... klu ade facebook add la.. draqulanine@yahoo.com aku terangkan ape yang aku nak 2... bagi baner link kat aku nanti aku promot blog hang

    ReplyDelete
  5. <Cik Teddy>
    tak berat... cuma 11kb sebab guna html...kalo guna flash memang berat dalam 500kb-1.5mb camtu

    ReplyDelete
  6. <Saiful Bakhtiar>
    widget cam ner...kalo nak ambek lah...

    ReplyDelete

Newer Post Older Post Home HantuJavascript klikbutton Like Us Follow Us Subscribe Follow News

tak mampu donate click pon boleh