Download Youtube Menggunakan Javascript 2011 (YouTube Downloader)

Anda ingin mendownload video dari youtube?tidak mahu menggunakan software/plugin?
download cepat!!dengan menggunakan javascript sahaja anda boleh mendownloadnya sendiri...


Special:
  • Tidak perlu mendownload sebarang software atau plugin
  • Mempunyai pelbagai pilihan quality dari 240p hingga 1080p(bergantung pada quality video)
  • Mempunyai 3 format video iaitu mp4,flv dan webm
  • Anda boleh mendapatkan url video

Weakness:
  • Tidak berhasil mendownload video yang sudah lama(bawah daripada 2007)
  • Kod ini tidak akan berhasil sekiranya diubah
  • Memerlukan pengemaskinian(update)
  • Kod terlalu panjang


Code:(Show)

5 comments:

  1. wah..erm..sy pun suka dgn java...minx tunjuk ajar dari sifu....tens!

    ReplyDelete
  2. <..:: ღ tulip ღ ::..>
    hmmm...mungkin tak ramai yang tau...javascript tak sama dengan java tau...hehe

    ReplyDelete
  3. pakai kepvid,, aktifin java script habis itu download.

    ReplyDelete
  4. <basri yudianto>
    keepvid perlukan java....kod ni cuma buat bookmark pastu bila nak guna klik jer...

    ReplyDelete
  5. boleh tunjukkan cara??pengunaan benda ini

    ReplyDelete

Newer Post Older Post Home HantuJavascript klikbutton Like Us Follow Us Subscribe Follow News

tak mampu donate click pon boleh