Kenapa Perlu Samun Sedangkan Anda Boleh Hack

fad*** Oct 28, 2011 6 Comments ,
Hai...sorry sebab dah lame tak updat blog ni... fadz kene tumpukan perhatian tehadap peperiksaan akhir tahun dengan kerja khusus akaun...sebenarnye tak siap lagi...kalo nak buat javascript memang kerja tak siap la...buat post ni pon bukan nak mengajar tapi cume nak lepaskan keinginan bloging fadz jer hehe.....kita sering dengar di berita tentang jenayah yang melibat kan mesen ATM kan...hmmm fadz bukan orang yang buat bende tu semua...tapi fadz nak bagi pendapat fadz jer...


perompak diimport dari google sphere jer

kepada penyamun yang dah menyamun tu fadz nk kater korang memang boleh pergi jahanam kat dalam penjara tu...nak duit sampai melibatkan nyawa org lain....tak nak langsung guna otak... buatnyer ko nak samun orang tiba2 terbunuh orang tu kan dah disabutkan...err...disabitkan kesalahan membunuh...dihukum gantung sampai mati a.k.a mati mandatori ....kan dah susah... aduh... muhasabah diri la sikit.. buatnya mak/makwe/isteri/kawan ko yang kena samun ape perasaan ko...mesti sedih kan....aduh...

tak macam hacker....die menggunakkan otak..die tak melibatkan nyawa....die tak kacau saper2 pon(cume pihak bank jer yang kerugian dalam senyap)..police nak trace pon susah... tapi kalo dah terkena cuma denda RM150,000.00 jer...
O.o kenapa fadz kurang "0" ke kat "seratus lima puluh ribu #ringgit malaysia" tu ke...oh banyak ker...hehe...sekurang nyer tak kena mati mandatori...

ok fadz mengaku fadz pernah hack website...tapi belum pernah hack ATM... fadz cume belajar jer...bile fadz belajar hack tu fadz betul2 berangan nak jadi hero malaya...mana la tahu kalo terpaksa menggunakan ilmu tu nanti...kan

kalo nak jadi hacker kena pandai baca kod....bukan kod matrix tu tapi kod programing macam java, javascript, c++,c#, visual basic macam-macam lagi....contoh kod yang fadz maksudkan 
Java Programming
contoh c++...
C++ Programming
amacam senang tak....yang kat atas tu bukan cod untuk hack tau...
fadz cabar saper boleh hafal nama function yang ada kat dalam programming ni... fadz memang respect habis ar...
anyway
My Wish..hehe...Saper nak kasi free fadz alu-alukan
ops....luper nak bagi tau kepada hacker tak kira lah beginner ke atau expert ke....
jgn lah hack kat negara kita...sebab nanti jatuh ekonomi negara.. hack la negara orang lain...
yang belum tau macam mana nak hack fadz nak cakap....
(dont learn how to hack.... but hack how to learn)
tapi hack tu stylo...hehe

6 comments:

  1. mcam substring ja ? tp pasal die gune editor eh ??

    ReplyDelete
  2. wow..1st time dtg sini..ada tutorial coding JS ke bro..?..pergh dasyat..awak seorang coder ek..?shoutbox mana bro..kalo nak tanya soalan simple xkan nak tinggalkan kat komen ni..('',)


    Blogger Blog Tutorial

    ReplyDelete
  3. Salam, bro,,
    leyh tulun ajar arn x , cm ner nk blajar Hack nie?..

    ReplyDelete
  4. sye noob lg..hack pun database site yg ad vuln.. sedey r..haha

    ReplyDelete

Newer Post Older Post Home HantuJavascript klikbutton Like Us Follow Us Subscribe Follow News

tak mampu donate click pon boleh