Penat Sudah blogwalking

fad*** Nov 12, 2011 6 Comments ,
fuh.... lame jugak fadz blog walking dari pukul 4:00AM sampai 4:54PM cukup la 300 blog...tapi yang balas cuma 100 lebih jer... aduh penat.... dari satu ke satu blog fadz pergi... macam2 fadz jumpe... ader yang perminat genji ader cerita 11.11.11 ader profesional blogger ade yang dari indonesia...haha itu jer yang ader kasi respone yang memberangsangkan....

ader jugak yang follow... tapi fadzz mintak maaf sebab ader yang fadz tak follow balik....sebab malas.... takper
nanti kalo dah cukup 100 follower fadz janji fadz follow sume blog yang dah follow fadz tu ok...sebab mod hari ni cume nak blogwalking jer...sebab dah letih tangan mengklik copy past....nak beli software takde duit so buat dengan usaha jer...

cerita pasal duit ni.... korang nak tau tak aper fadz nak beli kalo fadz ader banyak duit....
1.fadz nak beli kamera....
2.fadz nak beli domain website
3.fadz nak beli................................................
hehe...jgn marah kalo saper yang dah tengok bende ni kat post fadz yang lepas....
fadz cume gram jer.... rase nak jer curik orang punyer...
ok la....dah malas pulak nak taype ni...

bye

p/s:next post...."Radio Chooser [maker]"
like kalo nak fadz buat....hehe

6 comments:

  1. woah! hebat dah tu... 300 blogwalking..

    ReplyDelete
  2. harap dapat baca lebih banyak lagi projek javascript yang hebat2 dan bets di sini..all the best bro..

    ReplyDelete
  3. buat lagi script bro..sat nnti sy promote..jarang2 ada coder nak buat script secara percuma ni..kalau orang luar ramai yang share tp orang kita belum ada lagi yang buat scriptt utk blogger..huuhu..keep it up bro..

    ReplyDelete
  4. tgk spec gua http://mindagersang.blogspot.com/2011/08/im-back.html

    ReplyDelete
  5. akak pun larat 2-3 blog jer sekali BW..

    ReplyDelete
  6. <ANA FARHA>
    fadz nak sangat orang datang blog fadz dah lame tak rase blogwalking...fadz ade list blog... blog fadz guna jer....

    ReplyDelete

Newer Post Older Post Home HantuJavascript klikbutton Like Us Follow Us Subscribe Follow News

tak mampu donate click pon boleh