Kenapa Perlu Samun Sedangkan Anda Boleh Hack

fad*** Oct 28, 2011 6 Comments ,
Hai...sorry sebab dah lame tak updat blog ni... fadz kene tumpukan perhatian tehadap peperiksaan akhir tahun dengan kerja khusus akaun...sebenarnye tak siap lagi...kalo nak buat javascript memang kerja tak siap la...buat post ni pon bukan nak mengajar tapi cume nak lepaskan keinginan bloging fadz jer hehe.....kita sering dengar di berita tentang jenayah yang melibat kan mesen ATM kan...hmmm fadz bukan orang yang buat bende tu semua...tapi fadz nak bagi pendapat fadz jer...
Read More
Newer Posts Older Posts Home HantuJavascript klikbutton Like Us Follow Us Subscribe Follow News

tak mampu donate click pon boleh