Akhirnya!...100 follower!

hehehe...tahniah kepada mahfuzah mardy.....anda adalah follower yang ke #100.. takde hadiah pon cume nak bagi tau ini lah permulaan yang baru untuk blog HJS...ok..... fadz berhenti dulu buat post.... sebab fadz ade janji ngan korang dekat post "Penat Sudah blogwalking"...fadz dah janji fadz nak follow balik follower yang fadzz tak follow lagi... ader lagi fadz nak buat lepas follower yang ke 100 ni....
Read More

Radio Chooser [Maker]

fad*** Nov 13, 2011 4 Comments ,,
hai semua...setiap kali fadz buat post fadz kena mintak maaf kepada yang blogwalking sini...tak dapat nak balas....sebab waktu tu fadz tangah coding....hehe sorry...ok lets go to the point...fadz dah buat satu widget....dipanggil radio chooser....proses membuat widget 24jam kalo masuk skali tempoh men-design dan proses membuat borang widget lebih kurang 48jam....
Read More

Penat Sudah blogwalking

fad*** Nov 12, 2011 6 Comments ,
fuh.... lame jugak fadz blog walking dari pukul 4:00AM sampai 4:54PM cukup la 300 blog...tapi yang balas cuma 100 lebih jer... aduh penat.... dari satu ke satu blog fadz pergi... macam2 fadz jumpe... ader yang perminat genji ader cerita 11.11.11 ader profesional blogger ade yang dari indonesia...haha itu jer yang ader kasi respone yang memberangsangkan....
Read More

Glossy Digital Clock [Maker]

fad*** Nov 9, 2011 2 Comments ,,
 Assalamualaikum...Sebagai permulaan fadz ingin memohon kampunan kerana terlalu lama fadz tidak berblogging apatah lagi berblogwalking...sorry...widget ini adalah gadget dari idie dari fadz serta bantuan research dari google(tapi bukan ciplak tau)....widget ini tidak memerlukan flash player..hanya menggunakan kod css bagi mencantikkannya...fadz mengambil masa 48jam proses menyiapkan fungsi javascript yang sempurna dalam widget ini dan 72jam diggunakan untuk design dan membuat borangnya..
Read More
Newer Posts Older Posts Home HantuJavascript klikbutton Like Us Follow Us Subscribe Follow News

tak mampu donate click pon boleh