Download Youtube Pakai Javascript

ingin mendownload video dari youtube?tapi tak mahukan software yang akan mengurangkan free space disk anda?dan malas nak download software yang kena tunggu 2-3minit? gunakan javascript...[Updated]
Read More

Nuffnang Statik Problem Solved!!!

fad*** Dec 22, 2011

Hai Blogger Sekalian datang sini nak tengok post kan?..sorry fadz ada keja siket...kusus komputer la... so susah sikit nk update..tapi fadz skarang ngah dalam proses buat widget yang baru.so jangan lupa tnggu fadz ek.
Hari ni fadz nak cerita kepada korang semua  pasal pemerhatian fadz terhadap blog korang.... korang tau tak ramai betul dia punya "nuffnang statik" dok kat blakang sidebar....banyak giler rasa geram...macam nak betulkan jer....hmmm...Let see How to solve it...
Read More
Newer Posts Older Posts Home HantuJavascript klikbutton Like Us Follow Us Subscribe Follow News

tak mampu donate click pon boleh