My First Canvas Game

fad*** Jan 25, 2012 ,,
hai...fadz mintak maaf sangat2 sebab fadz memang tak update walau pon tak bz sangat, sbab btape malasnyer nak carik idea....lagi2 ade version javascript terbaru dari html5...so, memang bataknya fadz untuk blajar benda tu...fadz dah cuba dan apa hasil yang akan jadi adalah apa yang korang akan lihat...fadz cuba buat satu game yang simple dan ini hasilnya...






This text is displayed if your browser does not support HTML5 Canvas.

amacam.??..nampak simple(sangat) kan...bagi yang belum kenal javascript tu susah ke senang, dia akan beranggapan game yang fadz buat ni terlalu simple...tapi pada sesiapa yang dah kenal dia pasti takut untuk lihat script yang telah di buat....
open


okey lah penat dah cakap... bye....

No comments:

Post a Comment

Newer Post Older Post Home HantuJavascript klikbutton Like Us Follow Us Subscribe Follow News

tak mampu donate click pon boleh