Show & Hide Button [Maker]

fad*** Jun 19, 2012 ,,
Hai...Fadz serba salah sebab tak buat post.....so fadz pon buat post tapi... fadz ada macam2 masalah skarang ni...fadz dalam proses blaja java intermediate...tapi fadz tak siap kerja kursus...fadz tak de masa nak buat javascript...gila lah...kalau cikgu tau...mati aku...tapi minat aku lebih kepada IT...bukan nya akaun!...nak ambik tasawur islam je...tapi minat addmath... nak ambik fizik saingan tinggi...budak skarang ramai yang pandai tapi KEDEKUT ILMU....ops....!!sorry emo la plak....btw... fadz ade buat form untuk showhide button..sebenar nye dah siap bulan lepas... tapi no time to upload it...so...hope you use it...




Letakkan Script di bawah dalam template
blog anda anda sebelum perkataan"</head>"


Button Type
Button Text
Show Wait Ms
Element Type
HTML Element

Example : jQuery Satu Hubungan Hebat Dengan Javascript

No comments:

Post a Comment

Newer Post Older Post Home HantuJavascript klikbutton Like Us Follow Us Subscribe Follow News

tak mampu donate click pon boleh