Ramadan Tiba Lagi~ ini maknanya....

fad*** Jul 18, 2012 1 Comments ,
asalamualaikum semua...dah ready untuk puasa?siap2 la...fadz excited sangat nk puasa ni...anda macam mana...?mungkin ada yang pernah lihat atau cuba Sahur & Berbuka Reminder kan...?tapi widget itu tahun lepas punya dah tak boleh pakai dah....haha...jangan risau...sebab fadz dah ready awal2 lagi pasal widget seterusnya...

Widget Bulan Puasa 2.0 100% Complete..
widget ni dilengkapi dengan script dari PrayTimes.org... script ini dapat mengira waktu matahari terbit dan matahari terbenam..script website tersebut banyak diguna pakai oleh website2 islamic...jadi fadz gunakannya sebaik munggkin untuk membuat projek ini...


semua dah complete....TAPI...................
the problem is...fadz tak buat lagi borang widget...aduh!!fadz buat widget ni selama 2 minggu..semalam baru siap... tapi widget borang nye belum siap...jangan risau sebab fadz akan CUBA siapkan sebelum start puasa ni...so... pada yang berminat....jangan la segan2 tekan butang FOLLOW tu...dan nantikan "Suhoor & Iftar Reminder 2.0"...atau "Sahur & Berbuka Reminder 2.0"...

UPDATE(Borang dan widget dah siap):-
Widget Suhoor & Iftar Reminder 2.0 [Maker]

1 comment:

Newer Post Older Post Home HantuJavascript klikbutton Like Us Follow Us Subscribe Follow News

tak mampu donate click pon boleh