Widget Hiasan Akan Tiba!!!


Okay...oleh disebab kan version html5(canvas) tak mendapat sambutan dikalangan blogger2 malaysia kerana mereka tak ambil peduli tentang kecanggihan version html5(canvas) sekarang dan juga blogger2 malaysia jauh ketinggalan berbanding negara2 luar...fadz cuba mengambil satu inisiatif untuk memesat penggunaan canvas dikalangan blogger...
Read More

My First Canvas Game

fad*** Jan 25, 2012 ,,
hai...fadz mintak maaf sangat2 sebab fadz memang tak update walau pon tak bz sangat, sbab btape malasnyer nak carik idea....lagi2 ade version javascript terbaru dari html5...so, memang bataknya fadz untuk blajar benda tu...fadz dah cuba dan apa hasil yang akan jadi adalah apa yang korang akan lihat...fadz cuba buat satu game yang simple dan ini hasilnya...
Read More

Search Box For Blogger [Maker]

fad*** Jan 1, 2012 4 Comments ,,

Hai semua... da lama dah tak update blog... fadz busy la.. sebab buat macam2 plugin blog cume tak dapat nak bagi tau korang semua.. cuma fadzz nak bagi tau kalo korang ader letak banner HJS ke blog korang maksudnya korang punya blog tu dah dilindungi tanpa korang sedar hehe..
Korang punya blog ader searchbox tak?kalo korang ader hide navbar tu lebih baek korang letak search box.... taktau macam mana nak letak search box kat blog?demi sifat kemanusiaan sesama manusia... fadz nak kasi tau bagai mana nak dapatkan search box untuk blog...
Read More
Newer Posts Older Posts Home HantuJavascript klikbutton Like Us Follow Us Subscribe Follow News

tak mampu donate click pon boleh