SiteMap For Blogger [Maker]

fad*** Jun 22, 2012 ,,

Assalamualaikum...anda semua pernah dengar tak pasal sitemap?site map sebenarnya adalah page yang dipenuhi dengan pautan2(link) entry yang ada dalam blog anda...dengan adanya sitemap ni, anda tidak perlu lagi menekan butang "older post" atau next...page itu telah mengisi pautan entry anda sepenuhnya...
Read More

Show & Hide Button [Maker]

fad*** Jun 19, 2012 ,,
Hai...Fadz serba salah sebab tak buat post.....so fadz pon buat post tapi... fadz ada macam2 masalah skarang ni...fadz dalam proses blaja java intermediate...tapi fadz tak siap kerja kursus...fadz tak de masa nak buat javascript...gila lah...kalau cikgu tau...mati aku...tapi minat aku lebih kepada IT...bukan nya akaun!...nak ambik tasawur islam je...tapi minat addmath... nak ambik fizik saingan tinggi...budak skarang ramai yang pandai tapi KEDEKUT ILMU....ops....!!sorry emo la plak....btw... fadz ade buat form untuk showhide button..sebenar nye dah siap bulan lepas... tapi no time to upload it...so...hope you use it...
Read More
Newer Posts Older Posts Home HantuJavascript klikbutton Like Us Follow Us Subscribe Follow News

tak mampu donate click pon boleh