Fadz Kembali!!

hai semue... apa kabar? sehat? huhuh....rindu korang semua.... mesti dah tak jenguk2 blog ni kan?...
hehehe korang msti trtanye2 mne fadz menghilangkn diri kan?...kenape fadz dah tak update blog.?
huhu soalan yang senang tapi susah nk meluahkannye...

sebenar nye fadz bukan bosan dengan blog...
sebenar nye fadz cuber berlajar macam2 teknik javascript supaya dapat fadz perbetulkan
eror javascript yang pernah fadz buat di blog ni...
disamping itu(cehhh) fadz juga mencari contoh blog yang berjaya menawan hati pelawat...
fadz nk korang tau fadz bukan RAMAI... fadz ade satu je
so nk mintak kerja sama korang tuk bagi idea yang menarik...
fadz tak kesah cadangan tu logik atau tak...susah atau senang fadz cuba sahut cabarannye
selain mncari idea...
fadz jugak ada tanggung jawab sebagai pelaith giatmara di segambut..
bunyi macam gempak tapi hanye pelajar je...
tu yang dah kurang masa dah ni...
sekarang masa itu terlampau berharga...
sori ler...lagi satu masalah yg menyebabkan fadz busy sgt ni...
ade pulak yg nk upah fadz buatkan blog die...aduh...
penat la dah 20 buah blog fadz handle...
so.... ni terpaksa nk bagi tau yang fadz busy...
Tapi! jangan risau...
sekarang fadz dh ade mcm2 idea yang tak letak lagi dalam blog ni...jadi nntikan la
mesti gempak la...ini barang BAEK punya...
kecoh kat fb sekarang... nak tau???? 

TUNGGU!!!
INI SEMUA......
POoooYOooo!!!
tungglah fadz at the next episode(post)

1 comment:

Newer Post Older Post Home HantuJavascript klikbutton Like Us Follow Us Subscribe Follow News

tak mampu donate click pon boleh