Facebook Comment Battle [Maker]

fad*** Mar 28, 2013 1 Comments ,,
Hai semua..korang ape kabar..hahaha lamenyer tak update blog ni...huhuh...sebenarnye tengah menghias blog je sebelum ni..huhuhu cantek tak?...haa..buat sendiri tau...okey..stret tu de poin... hari ni nak ajar tunjuk camane nak buat cerite pasal fake facebook comment.... macam karakter yang peliks.. tengok la ni..

ni semua hasil selepas siap membuat lakonan..anda pon boleh cuba....
caranya mudah saja...hanya pada permulaan agak rumit sedikit..
Cara-Cara Penggunaan:
  1. Isikan nama dan tulis post yang ingin ditulis
  2. untuk menukar gambar profile..anda hanya perlu mengklik padakemudian tukar url tersebut dan klik "+"
  3. setelah siap membuat watak pertama anda...klik butang "Create"
  4. kemudian ulang perkara yang sama pada watak yang seterusnya kecuali menulis post
  5. setelah siap kesemua watak...klik butang "Start Act"
  6. kemudian kesemua karakter yang anda buat akan keluar pada sebelah kiri...
  7. kemudian mula menulis komen dan typekan bilangan like untuk komen pada kotak kecil dibawahnya...
  8. jika anda ingin terbitkan komen klik butang "create"
  9. Setelah selesai semuanya, anda boleh print screen
  10. selamat mencuba

Name:
Post: Fuhh, My company got RM 10M.
people
Option:
Terima Kasih!^_^

1 comment:

Newer Post Older Post Home HantuJavascript klikbutton Like Us Follow Us Subscribe Follow News

tak mampu donate click pon boleh